Skip to main content

Pikante Grießknödel (Beilage)

Pikante Grießknödel (Beilage)

dekoratives Rezeptbild

Zutaten

1 Suppenwürfel
1/8 l Wasser
1/8 l Milch
14 dag Backfein Weizengrieß grob
6 dag Margarine
2 Eier
8 dag Brösel
Petersilie gehackt, Schnittlauch und Salz
geriebene Muskatnuss (1 Prise)
 

 

Tipp

Perfekte Beilage!

Zubereitung

Suppenwürfel in Waser und Milch bröseln, Grieß einkochen, Margarine einrühren. Masse auskühlen lassen.

Eier, Brösel und Petersilie, Schnittlauch, Salz und Muskatnuss unterkneten und rasten lassen.

Kleine Knödel formen und ca. 15 Minuten in Salzwasser leicht kochen lassen.

 

Tipp

Perfekte Beilage!

Rezept drucken
Teile das Rezept
Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.