Accessibility Tools

Skip to main content

Marillenkuchen

Marillenkuchen

Zutaten

12 dag Butter
2 Eier
32 dag Staubzucker
1 Pkg. Vanillezucker
40 dag Backfein Weizenmehl glatt 
1 Pkg. Backpulver
1/4 l Milch
Marillen (halbiert)

Zubereitung

Butter, Eier und Staubzucker und Vanillezucker schaumig rühren, danach Mehl und Backpulver und die Milch dazugeben und durchrühren.

Anschließend die Masse auf ein befettetes Backblech streichen und mit den halbierten Marillenhälften belegen.

Bei 180°C (Heißluft) ca. 30-45 Minuten backen und auf Wunsch vor dem Servieren mit Staubzucker bestreuen.

Rezept drucken
Teile das Rezept
Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.