Accessibility Tools

Skip to main content

Bauernbrotlaibchen

Bauernbrotlaibchen

Zutaten

2 Eiklar
3 Dotter
15 dag Staubzucker
3 EL Rum
1 TL Zimt
25 dag ger. Walnüsse
14 dag ger. Schokolade
3 EL Mehl
Staubzucker zum Wälzen

Zubereitung

Backrohr auf 150 Grad vorheizen Eiklar cremig schlagen, Dotter, Zucker Rum und Zimt schaumig rühren Nüsse, Schokolade, Mehl und Eischnee unterheben und ca. 30 min. rasten lassen Aus der Masse kleine Kugeln formen, im Staubzucker wälzen und 15 - 20 min backen

Rezept drucken
Teile das Rezept

Weitere Rezepte der Kategorie
Kuchen, Kekse & süße Mehlspeisen

Contact

Haberfellner Mühle GmbH
Leopold-Haberfellner-Platz 1
AUT-4710 Grieskirchen

Tel. (+43) 07248 / 62683
Fax: (+43) 07248 / 62683-50
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Supported by federal and state governments and the European Union

Grant agreement P2035682-VVE01 dated 15 November 2022: purchase of a new milling plant and a small packaging system, expansion of flour silos, extension of power supply.

Grant agreement P1500467-VVE03 dated 29 June 2016: investments to improve productivity by optimising the small packaging system, grain cleaner, lifts, and automation.